ukenru
stskk-rosiyska-storona-blokuye-poshuk-zagiblogo-ukrayintsya-na-donechchini

СЦКК: російська сторона блокує пошук загиблого українця на Донеччині

 • 13306 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. Російська сторона СЦКК та бойовики навмисно блокують пошук та евакуацію тіла українця на Донеччині. Про це повідомляє українська сторона СЦКК, передає УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

“Російська сторона СЦКК та ОРДО відмовилися надавати гарантії безпеки із заведенням режиму “Тиша” для проведення робіт з пошуку та евакуації тіла загиблого громадянина України в районі населених пунктів Кадема, Гольмовське, Гладосове та Травневе (Донецької області)", - йдеться у повідомленні.

У відповіді російської сторони СЦКК і бойовиків повідомляється, що пошук і евакуація тіла загиблого в районі цих населених пунктів “розцінюються як проведення заходів чергової спроби провокацій з боку ЗС України”.

Українська сторона СЦКК вчергове закликала російську сторону СЦКК вжити заходи для узгодження з керівництвом ОРДО відповідних письмових гарантій безпеки у вищеназваних районах.

Як повідомляв УНН, протягом минулої доби в результаті обстрілу поблизу Мар'їнки отримав поранення один український військовий.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП