stoltenberh-prokomentuvav-nastup-rf-na-kharkivshchynu

Столтенберг прокоментував наступ рф на Харківщину

 • 78275 переглядiв

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вважає, що росії не вдалося домогтися будь-якого серйозного прориву в Харківській області, незважаючи на зусилля.

росія не змогла зробити жодного великого прориву під час наступу на Харківщину. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг в інтерв'ю Радіо Свободі, та додав, що впевнений, що Україна може зупинити цей наступ, передає УНН.

На запитання, чи робить почуте після зустрічі з міністрами закордонних справ його більш упевненим у тому, що Харків витримає російський літній наступ, Столтенберг відповів: "Це додало мені більшої впевненості в тому, що союзники по НАТО готові надати підтримку Україні, щоб вона перемогла і зупинила російських загарбників".

Він зауважив, що війни за своєю природою непередбачувані.

Але те, що ми бачили наразі, полягає в тому, що росія не змогла зробити жодного великого прориву. Її сили досягли незначних територіальних здобутків, але заплатили дуже високу ціну. А зараз зброя та боєприпаси надходять від союзників по НАТО. Тому я впевнений, що Україна абсолютно може перемогти

- заявив Столтенберг.

Доповнення

31 травня Генштаб повідомляв, що ворог дещо активізувався на Харківському напрямку.

Сили оборони відбили одну атаку рф поблизу Липців на Харківщині01.06.24, 11:42

Популярні

Новини по темі

Столтенберг прокоментував наступ рф на Харківщину

 • 78275 переглядiв

Зранку росіяни завдали ракетного удару по Херсонщині

 • 53603 переглядiв

У Миколаєві було чутно вибух – мер

 • 25975 переглядiв