ukenru
stoltenberg-lishe-sama-ukrayina-maye-virishuvati-scho-dlya-neyi-bude-priynyatnim-pid-chas-maybutnikh-peregovoriv-iz-rosiyeyu

Столтенберг: лише сама Україна має вирішувати, що для неї буде прийнятним під час майбутніх переговорів із росією

 • 111007 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Генсек НАТО Єнс Столтенберг дав інтерв'ю іспанській газеті El Pais. У ньому він заявив, що "лише сама Україна має вирішувати, що для неї буде прийнятним під час майбутніх переговорів із росією". Про це повідомляє УНН.

Деталі

Столтенберг прокоментував майбутній саміт НАТО в Мадриді.

Цитата

"Це буде історична подія, насамперед тому, що 30 союзників зустрічаються у розпал найбільшої кризи безпеки в Європі з часів закінчення Другої світової війни. І спільна поява в Мадриді - потужний сигнал у ці непередбачувані та небезпечні часи... Ми погоджуємось на найбільшу трансформацію нашої колективної оборони з часів закінчення холодної війни – зі збільшенням чисельності військ, готовністю до швидкого реагування та великою кількістю готового обладнання”, - заявив генсек НАТО.

У тому ж інтерв'ю Столтенберг додав, що лише сама Україна має вирішувати, що для неї буде прийнятним під час майбутніх переговорів із росією, а що ні.

Нагадаємо

Саміт пройде з 28 по 30 червня у Мадриді. На ньому обговорюватиметься як допомога Україні, так і нова концепція оборони східних кордонів альянсу. Низка країн НАТО, наприклад, Естонія, вважає, що вони захищені недостатньо.

На саміті буде також присутній президент Сполучених Штатів Джо Байден.

Українські Національні Новини

Новини Світу