ssha-rozkritikuvali-rf-za-torgivlyu-gromadyanami-ukrayini

США розкритикували рф за торгівлю громадянами України

 • 1442094 переглядiв

Цитата 

«Існує урядова політика або схема торгівлі українськими громадянами та північнокорейськими робітниками», – йдеться у звіті. «Також надходили повідомлення про те, що російські офіційні особи примушували, обманювали або змушували повнолітніх іноземних громадян брати участь у загарбницькій війні росії проти України».

Деталі 

У звіті Державного департаменту про торгівлю людьми за 2023 рік росія залишилася в списку «державних спонсорів» торгівлі людьми. рф належить до числа країн з найгіршими способами вирішення цієї проблеми.

У розділі про росію було чимало критики протиправне утримання москвою людей в Україні. У доповіді також цитується «примусове переміщення тисяч українських дітей до росії», яке є предметом переслідування Міжнародним кримінальним судом проти російських посадовців, включаючи диктатора володимира путіна.

Цьогорічний звіт приписує росії сприяння поверненню російських дітей із Сирії, деякі з яких, можливо, були жертвами торгівлі людьми, але в ньому згадується менше позитивних моментів, ніж у звіті минулого року.

Доповнення 

У звіті росія потрапила до рівня 3, який групує найбільших злочинців у сфері торгівлі людьми, де вона була минулого року. Державний департамент знизив рейтинг Алжиру, Чаду, Джибуті та Екваторіальної Гвінеї до третього рівня.

Малайзію та В’єтнам було підвищено з рівня 3, тому що, хоча вони «не повністю відповідали мінімальним стандартам для ліквідації торгівлі людьми», вони доклали «значних зусиль для цього», йдеться у звіті.

Нагадаємо 

Окупанти 8 червня незаконно вивезли 150 дітей зі Старобільського району Луганської області до оздоровчих баз відпочинку «Лесной» та «Сосенка» прикубанського району карачаєво-черкеської республіки рф. З червня у цих закладах очікують на 750 дітей із тимчасово окупованої території Луганщини.



Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    США розкритикували рф за торгівлю громадянами України

     • 1442094 переглядiв

    Україна отримала танки для розмінування від Німеччини

     • 1737664 переглядiв