ukenru
sprava-zolotogo-mandarinu-sud-prodovzhiv-diyu-protsesualnikh-obovyazkiv-bernatskiy

Справа “Золотого мандарину”: суд продовжив дію процесуальних обов’язків Бернацькій

 • 11766 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Вищий антикорупційний суд продовжив дію процесуальних обов’язків колишній першій заступниці міністра юстиції Наталії Бернацькій, яку підозрюють в причетності у заволодінні та легалізації понад 54,179 млн гривень державних коштів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

"Суд погодився з доводами прокурора САП та продовжив до 1 червня 2020 року процесуальні обов’язки, визначені при внесенні застави",- йдеться в повідомленні.

Зокрема, прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за кожною вимогою; повідомляти детектива, прокурора або суд про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками у справі;
здати на зберігання до Державної міграційної служби України свої паспорти для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд застосував до колишньої першої заступниці міністра юстиції Наталії Бернацької як запобіжний захід 7 млн грн застави.

Так, колишня перша заступниця міністра юстиції Наталія Бернацька, яку підозрюють у розкраданні, внесла 7 млн грн застави.

Нагадаємо, раніше колишньому урядовому уповноваженому у справах Європейського суду з прав людини Борису Бабіну, експершому заступнику міністра юстиції Наталії Бернацькій та ще 4 особам було повідомлено про підозру у заволодінні 54 млн гривень у справі про виконання рішення ЄСПЛ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП