ukenru
spolucheni-shtati-ameriki-nikoli-ne-viznayut-aneksiyu-krimu-posol-oon

Сполучені Штати Америки ніколи не визнають анексію Криму, — посол ООН

 • 15650 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Сполучені Штати Америки ніколи не визнають анексію Криму Росією і будуть надалі притягувати її до відповідальності за агресію на сході України. Про це заявила посол США в Організації Об’єднаних Націй Лінда Томас-Грінфілд, пише УНН з посиланням на Радіо.Свобода.

Цитата

“Недавно минула сьома річниця вторгнення й окупації Криму Росією та початку її агресії на сході України... Агресія далека від завершення. У Криму влада Росії продовжує переслідувати й ув’язнювати тих, хто виступає проти окупації, зокрема кримських татар, етнічних українців, представників інших релігійних та етнічних меншин”, — заявила посол.

Додатково

Тимчасово повірена в справах США в ОБСЄ Кортні Остріан у своїй промові вказала, що саме Росія несе відповідальність за ескалацію боїв на сході України, за втрати серед військових, і за труднощі для цивільного населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна просить США ввести нові санкції до закінчення війни на Донбасі

Нагадаємо

Президент США Джо Байден продовжив на рік термін дії санкцій, запроваджених проти Росії через її агресію стосовно України. Україна розраховує поглибити співпрацю зі США у низці вже знайомих напрямків, так само як і започаткувати низку нових. Про це заявила посол України у США Оксана Маркарова.

Українські Національні Новини

Політика