ukenru
spaliti-tsilu-rodinu-namagalisya-na-rivnenschini

Спалити цілу родину намагалися на Рівненщині

 • 7376 переглядiв

РІВНЕ-КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Сьогодні на Рівненщині невідомі кинули запальну суміш у будинок 40-річного чоловіка у селищі Клесів о 6-й ранку. Зловмисники розбили вікно на першому поверсі та вкинули в середину літрову скляну банку із запальною сумішшю. Про це повідомили УНН у відділі комунікації управління НП у Рівненській області.

Господар від шуму прокинувся та самотужки загасив займання, але вогонь пошкодив меблі та підлогу. У цей момент у будинку перебувала дружина та двоє дітей. Ніхто з них не постраждав.

Під час огляду території господарства за 10 метрів від вікна поліцейські виявили ще одну розбиту літрову скляну банку з запалювальною сумішшю та ще цілу трилітрову.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Селище знаходиться у Сарненському районі, а біля селища - одні з найбільших покладів бурштину на Рівненщині. Тому одною з неофіційних версій нападу є розбірки між копачами бурштину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП