smertelna-strilyanina-u-dnipri-u-merezhi-viklali-video-napadu-na-patrulnu

Смертельна стрілянина у Дніпрі: у мережі виклали відео нападу на патрульну

 • 759335 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. У Telegram-каналах шириться відео нападу на поліцейську, що передувало стрілянині у Дніпрі. На записі видно, що жінка напала на патрульну та тримала її зі спини, поки інший пасажир бив її напарника, передає УНН із посиланням на "Дніпро Оперативний".

Цитата

“Жінка (Тетяна Патинка) напала на патрульну і тримала її зі спини, поки пасажир авто, якого пізніше застрелили правоохоронці, бив іншого поліцейського”, - зазначили у Telegram каналі Дніпро Оперативний.

Доповнення

Також сьогодні у Дніпрі правоохоронці порушили справу за фактом посягання на життя поліцейських патрульних під час бійки 29 серпня. 

Нагадаємо

29 серпня в одному із районів Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували двоє дорослих  та неповнолітні діти. На вимогу вийти з авто водій та пасажири відмовились. Правоохоронці почали силою витягували чоловіка та жінку з авто та використали газовий балончик. Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину чоловіку. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці. Під час бійки постраждала одна з патрульних.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі