smertelna-dtp-na-blokpostu-nastupne-zasidannya-u-spravi-tandira-priznachili-na-14-veresnya

Смертельна ДТП на блокпосту: наступне засідання у справі Тандира призначили на 14 вересня

 • 340784 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Наступне засідання у справі судді Олексія Тандира, який скоїв смертельну ДТП на блокпосту, призначено на 14 вересня, передає УНН із посиланням на столичну прокуратуру.

Деталі

У Святошинському районному суді міста Києва відбулося підготовче судове засідання у справі за обвинуваченням колишнього голови Макарівського районного суду Київської області у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Наступне засідання у справі суд призначив на 14 вересня.

За результатами підготовчого засідання суд ухвалив:

- Обвинувальний акт призначити до судового розгляду;

- Визнати потерпілих цивільними позивачами.

Раніше

Сьогодні, 6 вересня, судді Тандиру, який збив нацгвардійця, продовжили запобіжний захід на два місяці до 4 листопада включно.

Нагадаємо

У ніч на 26 травня суддя Олексій Тандир, голова Макарівського районного суду Київської області, збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці. Суддю було затримано на місці.

Київська міська прокуратура повідомила УНН, що розпочала розслідування за ч. 3 статті 286-1 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що призвело до смерті потерпілого).

Вища рада правосуддя на засіданні у суботу, 27 травня, задовольнила подання заступника генерального прокурора про надання згоди на утримання під вартою судді. Суддю Тандира відправили під варту на два місяці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Через війну з Україною у рф почалася паливна криза - ЗМІ

     • 744369 переглядiв

    В окупованому Криму військова вантажівка спричинила ДТП

     • 394616 переглядiв