sleeper-vidnovlyuye-virobnitstvo-v-ukrayini-z-blagodiynoyu-metoyu

Sleeper відновлює виробництво в Україні з благодійною метою

 • 1663794 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Український бренд одягу Sleeper відновлює виробництво в Україні в оновленому форматі – Red Ruta Sleeper Atelier. Частина прибутку від продажу речей українського виробництва віддаватиметься на благодійність. Про це УНН повідомив СЕО компанії Тарас Малєєв.

Цитата

“Ми з самого початку війни хотіли придумати, як попри складні умови роботи під час обстрілів та зруйнований ланцюжок поставок продовжувати вироблятися в Україні та забезпечувати наших швачок роботою. Також ми хотіли регулярно допомагати Україні в межах нашого бізнесу. Декілька місяців тому ми зрозуміли, що умови для цього є. Сухопутна логістика працює, світло в офісі є, переміщатися містом вже безпечно. Наша мета – щоб кожен відвідувач нашого сайту з-за кордону вкотре згадав про допомогу Україні. Гроші, зароблені від цих продажів, будуть йти до нашої країни – на закупівлю матеріалів в українських партнерів, зарплати людям в Україні, податки та допомогу благодійним організаціям та лікарням”, - розповів Малєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Fashion-благодійники: як модні бренди підтримують Україну під час війни

Деталі

Red Ruta Sleeper Atelier вироблятиме найпопулярніші моделі бренду в ексклюзивних кольорах, принтах або з нашивками. Переважна більшість тканин та комплектуючих закуповуватиметься в Україні.

Нагадаємо

Sleeper оголосив благодійну акцію для збирання коштів на протезування потерпілих у результаті війни. 

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Sleeper відновлює виробництво в Україні з благодійною метою

     • 1663794 переглядiв

    Україна повернула тіла ще 82 загиблих захисників

     • 497186 переглядiв