ukenru
situatsiya-v-oos-zafiksovano-6-vorozhikh-obstriliv

Ситуація в ООС: зафіксовано 6 ворожих обстрілів

 • 10657 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. З початку цієї доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 6 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Так, упродовж дня ворог обстрілював наші позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" із заборонених Мінськими угодами зброї.

Крім того, застосовував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю, а саме поблизу Гранітного з напрямку Старомар’ївки – зі стрілецької зброї; неподалік Красногорівки з напрямку Старомихайлівки – з автоматичного гранатомета; близько Верхньоторецького з напрямку Пантелеймонівки – з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета.

А також ворог вів обстріл двічі неподалік Миколаївки з напрямків Стили та Докучаєвська – з великокаліберних кулеметів; в районі Авдіївки з напрямку Мінерального – з автоматичного гранатомета, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, 7 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП