situatsiya-na-skhidnomu-napryamku-napruzhena-vorog-peregrupovuye-sili-dlya-ponovlennya-nastupalnikh-diy-sirskiy

Ситуація на Східному напрямку напружена, ворог перегруповує сили для поновлення наступальних дій - Сирський

 • 1116425 переглядiв

Цитата

"Оперативна обстановка на Східному напрямку залишається напруженою. Після місяця жорстких боїв та понесених значних втрат на Куп’янському і Лиманському напрямках, противник здійснює перегрупування своїх сил та засобів, одночасно перекидаючи з території рф знову сформовані бригади та дивізії. Головна мета цих заходів - підвищення рівня бойового потенціалу та поновлення активних наступальних дій", - заявив Сирський.

Деталі

Командувач зазначив, що окупанти також продовжують вести потужний вогневий вплив з артилерії та мінометів, активно застосовує авіацію.

"У таких умовах ми повинні оперативно вживати всіх заходів для зміцнення нашої оборони на загрозливих напрямках і просунутися вперед там, де це можливо. Для реалізації цих завдань була спланована моя чергова робоча поїздка на Купянський та Лиманський напрямки", - поінформував він.

За його словами, спільно з командирами оперативно-тактичних угруповань та командирами бригад були прийняті всі необхідні рішення та вжиті заходи для посилення оборони і відбиття ворожих атак.

Нагадаємо

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр 21 серпня повідомила, що протягом минулого тижня на Куп'янсько-Лиманському напрямку російські окупанти зменшили кількість обстрілів, однак не полишають спроб просуватися там. Наразі ворог "зализує рани" і додатково підтягує туди сили.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Новій Каховці "бавовна": ймовріно, є "приліт" по окупантам

     • 692009 переглядiв

    Окупанти планують проводити екскурсії знищеним Маріуполем

     • 688128 переглядiв