simya-shumakhera-planuye-sudoviy-pozov-cherez-pidrobleni-tsitati-shi

Сім'я Шумахера планує судовий позов через підроблені цитати ШІ

 • 635813 переглядiв

Деталі

Сім'я Міхаеля Шумахера заявила, що вони планують судовий позов проти німецького журналу Die Aktuelle за використання програми штучного інтелекту для створення підроблених цитат семиразового чемпіона Формули-1.

Так, німецький журнал стверджував, що в них було інтерв’ю з легендою автоспорту – перше після того, як він отримав серйозну травму головного мозку під час аварії на лижах у французьких Альпах у 2013 році.

У середу журнал опублікував "інтерв’ю". Однак, згодом виявилось, що воно було згенероване штучним інтелектом. Стаття містила цитати, які приписують Шумахеру, обговорюючи його сімейне життя після аварії та його стан здоров’я.

Прес-секретар родини підтвердила джерелу, що вони планують судовий позов, не надавши додаткових подробиць.

Доповнення

Після аварії родина ретельно оберігала приватне життя 54-річного Шумахера. Чоловік не з'являвся на публіці після травми. Згідно з повідомленнями, Шумахер має проблеми з пам'яттю, рухами та мовленням і перебуває вдома поблизу Женеви.

"Приватне є приватним", як він завжди казав", — сказала Корінна Шумахер, дружина Міхаеля, у документальному фільмі Netflix 2021 року.

Нагадаємо

Кримінальне звинувачення проти Болдвіна у справі про вбивство в жовтні 2021 року кінематографіста "Іржі" Галини Хатчінс буде знято.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Італія зменшує права мігрантів на притулок в країні

     • 667770 переглядiв

    У кількох областях України чутно вибухи - ЗМІ

     • 1927570 переглядiв

    Загроза в пристоличному регіоні зберігається - КОВА

     • 397191 переглядiв