shtrafni-eks-gravtsya-dallasa-prinesli-budivelniku-peremogu-nad-dniprom

Штрафні екс-гравця "Далласа" принесли "Будівельнику" перемогу над "Дніпром"

 • 12802 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. На паркеті столичного ПС "Венето" матчем "Будівельник" – "Дніпро" стартував товариський підготовчий турнір до старту сезону Суперліги, передає кореспондент УНН.

Деталі

Матч розпочався із п'яти поспіль точних дальніх від чотирьох гравців столичного клубу. У "Дніпра" знайшлася відповідь лише у вигляді "ендвана" від Кравцова – 15:3 і тайм-аут від гостей. Після тайм-ауту ситуація на паркеті не змінилася – 27:18.

Зміни в хід подій відбулася в третій чверті – дніпряни здійснили справжній спурт, і на початку заключного відрізку вигравали вже більше 10 очок. Однак наприкінці матчу "Будівельнику" вдалося наздогнати опонентів. За дві секунди до кінця матчу Бобров порушив правила при проході пуерторіканця Клавелла (у сезоні 2017-18 виступав за клуб НБА "Даллас"), і той двома точними штрафними приніс перемогу киянам – 88:87.

У киян 25 та 22 очки відповідно до активу записали Клавелл та Стоктон, які виконали 38 з 69 командних кидків з гри. У "Дніпра" найкращим став Бобров, у якого 24 очка та 8 підбирань після виходу з лави запасних.

Доповнення

Також у турнірі беруть участь "Київ-Баскет" і "Тернопіль".

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Нуланд: США готові долучитися до "нормандського процесу"

     • 20209 переглядiв

    Україна подала заявку на проведення Євробаскету-2025 – ЗМІ

     • 13729 переглядiв

    На Буковині виявили 251 випадок коронавірусу за добу

     • 15985 переглядiв

    Баскетбол: новачок Суперліги підсилився трьома легіонерами

     • 15125 переглядiв