ukenru
shevchenko-nazvav-supernika-dinamo-golovnim-favoritom-ligi-yevropi

Шевченко назвав суперника "Динамо" головним фаворитом Ліги Європи

 • 9440 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Наставник збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився думками з приводу майбутнього протистояння Ліги Європи за участі його колишніх команд лондонського "Челсі" та київського "Динамо", передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Для мене це просто чудова пара за підсумками жеребкування, адже я виступав за ці клуби і вболіваю за них. Нинішній "Челсі" - дуже цікава і потужна команда. Не думаю, що доречно говорити про будь-яку кризу в її грі. Це взагалі, мабуть, головний фаворит Ліги Європи!" - відзначив Шевченко.

З великою ймовірністю в стартовому складі "Динамо" на "Стемфорд Брідж" буде відразу 9-10 українців, адже клуб має значну кількість дискваліфікованих та травмованих гравців-легіонерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Словенські арбітри отримали призначення на матч "Челсі" – "Динамо"

"Буде дуже цікаво побачити нову зустріч цих команд, а як тренер збірної України я буду особливо уважно спостерігати за її гравцями. Адже вкінці березня я збираю футболістів в тренувальний табір перед матчами відбору Євро-2020", - підкреслив коуч збірної.

Відзначимо, що після драматичного фіналу Кубка ліги з "Манчестер Сіті" лондонці видали дві дуже якісні, переможні гри в Прем'єр-лізі, а в Лізі Європи взагалі поки не знали особливих труднощів.

Нагадаємо, що Шевченко викликав на збір української збірної перед матчами відбору до Євро-2020 дев'ять "динамівців".

Українські Національні Новини

Спорт