ukenru
shevchenkivskiy-raysud-kiyeva-prodovzhiv-rozglyad-spravi-vbivstva-zhurnalista-olesya-buzini

Шевченківський райсуд Києва продовжив розгляд справи вбивства журналіста Олеся Бузини

 • 13314 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Сьогодні Шевченківський районий суд м. Києва продовжив розгляд кримінального провадження за фактом вбивства журналіста Олеся Бузини. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку прессекретаря Прокуратури Києва Надії Максимець.

У судове засідання через хворобу не прийшла мати загиблого журналіста.

У ході судового процесу сторона обвинувачення долучила ще 5 томів письмових доказів. Таким чином на сьогодні суду надано близько 20 томів письмових доказів.

Серед долучених матеріалів - інформація щодо суспільної і політичної діяльності потерпілого та обвинувачених, а також матеріали доступу правоохоронців інших країн до акаунтів Фейсбук, якими користувалися обвинувачені.

Також долучені відомості щодо пересування автомобіля Форд Фокус з Італії до України та його шлях від першого власника та крайнього покупця.

Наступне судове засідання призначено на 13 лютого 2020 року.

Нагадаємо, 16 квітня 2015 року вдень у дворі власного будинку був розстріляний журналіст Олесь Бузина. Він отримав 4 вогнепальних поранення, одне з яких у голову.

МВС оголосило підозри у вбивстві журналіста і письменника Бузини двом жителям столиці — Андрію Медведьку та Денису Поліщуку. Підозрюваних затримали 18 червня.

27 червня 2017 року прокуратура Києва завершила досудове розслідування щодо Андрія Медведька і Дениса Поліщука, яких підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини.

9 серпня 2018 року у справі вбивства Бузини визначили склад присяжних.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП