shcho-robyty-z-liniiamy-zakhystu-yaki-rf-vybudovuie-v-povitri-fedorov-zaiavyv-shcho-v-ukraini-pratsiuiut-nad-tsym

Що робити з лініями захисту, які рф вибудовує в повітрі?: Федоров заявив, що в Україні працюють над цим

 • 10822 переглядiв

Наразі виникло питання, що робити з лініями захисту росіян, які вони вибудовують в повітрі для ідентифікації ураження українських морських дронів. Тому українські підприємці разом зі спеціальними службами, військовими працюють на тим, як боротися із цим викликом.

Про це заявив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час виступу на Defense Tech Valley, передає кореспондент УНН.

Всі ви знаєте приклад з чорноморським флотом. Морські дрони змінили ситуацію, але зараз росіяни навчилися протидіяти човнам-камікадзе. Й виникло інше питання, а що робити з їхніми лініями захисту, які вони вибудовують в повітрі? Гелікоптерами, розвідувальними дронами, для ідентифікації враження наших морських дронів? І ми з вами 100% побачимо відповідь на це питання скоро, тому що українські підприємці разом зі спеціальними нашими службами, військовими працюють на тим, як боротися із цим викликом

- розповів Федоров.

Чорне море не належить росії, дрони з можливістю ураження до 1800 км, кібероперації: Буданов розповів про здобутки ГУР07.09.24, 13:43

Він зазначив, що таким чином виникає відразу нереальне поле для стартапів.

"Від спеціальних стабілізаторів для засобів ППО на човен, закінчуючи багатьма іншими проєктами. Тобто новий виклик змушує нас шукати рішення і після цього з'являється велика кількість стартапів, проєктів, або деякі проєкти змінюють соціалізацію, розширюють продуктову лінійку для того, щоб згенерувати це рішення", - сказав Федоров.

Доповнення

ВМС України знищили 28 російських кораблів

Популярні

Новини по темі

У столиці зафіксовано рекордну кількість опадів

 • 11690 переглядiв

Авіаудар рф по Херсону: повідомляється про вже 13 поранених

 • 11354 переглядiв