shche-odyn-evakuatsiinyi-poizd-z-donechchyny-prybuv-na-volyn

Ще один евакуаційний поїзд з Донеччини прибув на Волинь

 • 25023 переглядiв

На Волинь прибув ще один евакуаційний потяг з Донецької області, в якому 24 сім'ї з 48 особами, в тому числі 16 дітьми, та їхніми домашніми улюбленцями - папугами, котами, кроликом, щуром і собакою.

На Волинь прибув ще один евакуаційний поїзд із Донецької області, перевізши 24 родини та їхніх домашніх улюбленців. Про це повідомляє  Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, передає УНН.

Деталі

Сьогодні Волинська область зустріла ще один евакуаційний потяг із Донецької області, який перевіз 24 родини з небезпечного регіону.

У результаті цієї операції до Волині прибуло 48 нових жителів, серед яких 16 дітей, які залишили свої домівки через складну ситуацію у своєму регіоні.

Крім людей, з цим поїздом також прибули домашні улюбленці сімей - папуги, коти, кролик, щур та собака.

Організатори евакуації надали всім переселенцям необхідну допомогу, забезпечивши їх харчуванням, а також психологічною та медичною підтримкою.

Зазначено, внутрішньо переміщені особи отримали евакуаційні виплати Частина родин була розміщена у місцях тимчасового проживання, а інші - у приватному секторі.

Нагадаємо

Для отримання інформації про розклад руху евакуаційних поїздів до Волинської області та номери гарячих ліній для попереднього запису, можна звертатися за посиланням на офіційний веб-сайт.

Евакуація з Авдіївки: "білі янголи" вивезли 6 людей, з яких двоє важко травмовані - поліція02.01.24, 16:49

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ще один евакуаційний поїзд з Донеччини прибув на Волинь

     • 25023 переглядiв

    У Харкові пролунав вибух

     • 45327 переглядiв