ukenru
shakhtar-prodovzhiv-kontrakti-iz-dvoma-futbolistami

"Шахтар" продовжив контракти із двома футболістами

 • 18233 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. ФК "Шахтар" продовжив контракти із півзахисниками основного складу Михайлом Мудриком та Георгієм Судаковим, передає УНН з посиланням на прес-службу "гірників".

Деталі

Обидва футболісти підписали з клубом угоди до 31 грудня 2026 року.

Цього сезону 21-річний Михайло Мудрик провів за "гірників" 19 матчів і забив 2 голи, а 19-річний Георгій Судаков виходив на поле в 14 поєдинках та оформив 4 м’ячі.

Цитата

"Я радий, що "Шахтар" дуже швидко порозумівся з Мудриком і Судаковим. Ми дуже давно знаємо, що вони величезні таланти. Вони заслужили на нові контракти. Ми показуємо їм, що поважаємо їхній талант і роботу, а також серйозно на них розраховуємо в наступні п’ять років. Я вже казав, що Судаков, Мудрик плюс Бондаренко – це три діаманти "Шахтаря" та українського футболу, яких потрібно виховувати та піднімати на високий рівень. У них божевільний талант, і кожен із них різний. Таких футболістів, як Михайло Мудрик, загалом мало. Судаков – унікальний футболіст, який може грати вісімку, шістку, десятку. Бондаренко – те саме. Я переконаний, що ці три футболісти в майбутньому дадуть дуже багато "Шахтарю" й українському футболу", - сказав директор з футболу ФК "Шахтар"Дарійо Срна.

Нагадаємо

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбол: Коноплянка став гравцем клубу з Польщі

Українські Національні Новини

Спорт