sbu-vikrila-na-koruptsiyi-kerivnitstvo-politsiyi-u-kirovogradskiy-oblasti

СБУ викрила на корупції керівництво поліції у Кіровоградській області

 • 15555 переглядiв

За даними слідства, підполковник поліції вимагав від місцевого жителя одного із райцентрів області неправомірну вигоду. Посадовець обіцяв вплинути на працівників міжрайонного реєстраційно-екзаменаційного відділу підробити документи про навчання з присвоєння додаткових категорій водійських прав.

Затримали поліцейського відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на робочому місці після отримання заключної частини хабаря.

Під час обшуків у його робочому кабінеті правоохоронці також виявили понад 56 тисяч доларів США та 7,5 тисяч євро, ймовірно отриманих незаконним шляхом.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України, вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до кримінальної відповідальності інших співробітників райвідділу, можливо причетних до незаконних заробітків.

Викриття посадовця проводилось спільно з Теруправлінням ДБР, розташованим у Миколаєві, Управлінням внутрішньої безпеки Нацполіції та під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Нагадаємо, колишній столичний прокурор піде під суд за валютний хабар.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Тернополі відмовилися відкривати ринки до 11 травня

     • 13885 переглядiв

    Чоловік потонув у річці на Кіровоградщині

     • 14155 переглядiв

    Захисник "Динамо" потрапив до сфери інтересів "Мілану"

     • 11986 переглядiв

    У Дніпрі горів цех з обробки вторинної сировини

     • 12099 переглядiв