sbu-provodyt-obshuky-v-uzhhorodskii-miskradi-dzherela--2

СБУ проводить обшуки в Ужгородській міськраді - джерела

 • 10380 переглядiв

СБУ обшукує Ужгородську міськраду у корупційній справі. Обшуки проведено у директора департаменту інфраструктури та керівниці КП "Архітектурно-планувальне бюро".

Служба безпеки України проводить обшуки в Ужгородській міськраді. Обшуки вже були у директора департаменту інфраструктури Віталія Гільтайчука та керівниці КП "Архітектурно-планувальне бюро" Даніелли Геворкян. Про це журналісту УНН повідомили джерела в правоохоронних органах.

Деталі

За інформацією від джерел УНН, посадовці міськради вимагали 15 тис. дол. від підприємця за "порєшать" дозвільні документи на будівництво під комерцію з паркомісцями.

"Обшуки вже були у директора Департаменту інфраструктури Віталія Гільтайчука та керівниці КП "Архітектурно-планувальне бюро" Даніелли Геворкян. Співробітниці комунального підприємства, яка була посередником у схемі, вже повідомили про підозру за статтями - "пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди" та "шахрайство", - повідомив співрозмовник УНН.

Доповнення

Торік в листопаді СБУ провела обшуки в Ужгородській міськраді щодо відпочинку депутатів за кордоном під виглядом "відряджень".

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    СБУ проводить обшуки в Ужгородській міськраді - джерела

     • 10380 переглядiв

    Кількість постраждалих від атаки рф на Павлоград зросла до 55

     • 39710 переглядiв