samit-myru-premier-shvetsii-pidtverdyv-zelenskomu-svoiu-uchast

Саміт миру: прем'єр Швеції підтвердив Зеленському свою участь

 • 107995 переглядiв

Президент Зеленський обговорив нагальні потреби України у протиповітряній обороні та наступний пакет оборонної допомоги Швеції з прем'єр-міністром Швеції Крістерссоном, який підтвердив, що візьме участь у майбутніх самітах щодо України.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що обговорив нагальні потреби України у протиповітряній обороні та наступний пакет оборонної допомоги Швеції з прем'єр-міністром країни Ульфом Крістерссоном, який також підтвердив участь у майбутньому Саміті миру, пише УНН.

Деталі

"Провів телефонну розмову з премʼєр-міністром Швеції Ульфом Крістерссоном. Обговорили наповнення наступного пакету оборонної підтримки від Швеції. Розповів про нагальні потреби України, особливо щодо систем ППО. І радий, що Швеція працює над конкретними кроками зі зміцнення нашого повітряного щита", - написав Зеленський у X.

З його слів, "також обговорили підготовку до саміту Україна – Північна Європа, що відбудеться незабаром, і Саміту миру у Швейцарії". "Я радий, що Премʼєр-міністр підтвердив свою участь у ньому", - вказав Президент.

Швейцарія прийме Саміт миру в Україні 15-16 червня: розповіла про запрошених та мету конференції02.05.24, 13:24

Популярні

Новини по темі

Саміт миру: прем'єр Швеції підтвердив Зеленському свою участь

 • 107995 переглядiв

Сили оборони знищили ворожий вертоліт Ка-52 "Алігатор"

 • 103015 переглядiв