sallivan-pro-dozvil-ssha-zastosovuvaty-yikhniu-zbroiu-na-terytorii-rf-tse-ne-pro-heohrafiiu-a-pro-zdorovyi-hluzd

Салліван про дозвіл США застосовувати їхню зброю на території рф: це не про географію, а про здоровий глузд

 • 15464 переглядiв

Радник президента США уточнив, що дозвіл на використання американської зброї по території рф поширюється на будь-яке місце, де російські війська переходять кордон, щоб спробувати захопити додаткову територію.

Дозвіл на використання американської зброї для ударів по території росії поширюється на будь-яке місце, де російські війська переходять кордон для захоплення української території. Це рішення базується на принципі здорового глузду. Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван  в інтерв'ю PBS, пише УНН.

Він поширюється на будь-яке місце, де російські війська переходять кордон з російської сторони на українську, щоб спробувати захопити додаткову українську територію

- каже Салліван.

За його словами, вони помітили перші ознаки того, що росія провела розвідувальні дії в Сумах, тому дозвіл на використання американської зброї для ударів по території рф може застосовуватися і там.

Це не про географію, а про здоровий глузд. Якщо росія атакує або збирається напасти зі своєї території на територію України, має сенс лише дозволити Україні завдати удару у відповідь силам, які завдають їй ударів з-за кордону

- додав він.

Нагадаємо

Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван рішуче засудив дії росії щодо викрадення дітей, закликаючи до їх повернення, та критикував "візію путіна" назвавши це неприйнятним та безвідповідальним.

США будуть гордо йти з Україною по цьому шляху, поки вона не переможе – Салліван16.06.24, 16:31

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі