rumuniya-otrimaye-efektivnu-sistemu-protidiyi-dronam-na-kordoni-z-ukrayinoyu-na-tli-atak-rf-zmi

Румунія отримає ефективну систему протидії дронам на кордоні з Україною на тлі атак рф - ЗМІ

 • 187794 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Румунія матиме найефективнішу систему боротьби з дронами в Європі на кордоні з Україною. Система захищатиме територію Румунії від російських атак. Про це з посиланням на джерела пише румунське видання Hotnews, передає УНН.

Деталі

"Невдовзі Румунія матиме нову технологію боротьби з безпілотниками від кількох держав, яка буде встановлена ​​в країні на кордоні з Україною, найефективніша система боротьби з безпілотниками в Європі для захисту від російських атак", - повідомили виданню урядові джерела в п'ятницю.

Згідно з даними джерел, як повідомляється, "найближчим часом деякі угоди будуть укладені між урядами кількох країн, очевидно, за згодою НАТО".

Доповнення

Прем'єр-міністр Румунії Марчел Чолаку заявив у середу в Києві, що Румунія та Україна матимуть "новий підхід" для запобігання атакам росії на стратегічну інфраструктуру України на кордоні з Румунією.

"У межах НАТО разом зі стратегічним партнером, Сполученими Штатами Америки, були вжиті й інші заходи для запобігання подібним інцидентам", - заявив у середу прем'єр-міністр Румунії Марчел Чолаку.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, вказує Europa Liberă România, заявляв тиждень тому, що Альянс збільшив кількість літаків, які контролюють повітряний простір Румунії після виявлення дронів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Олена Зеленська провела зустріч із представниками Google

     • 258083 переглядiв