ukenru
rosiyskiy-eks-chempion-svitu-nazvav-usika-peremozhtsem-maybutnogo-boyu-z-gassiyevim

Російський екс-чемпіон світу назвав Усика переможцем майбутнього бою з Гассієвим

 • 14855 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Чемпіон світу "у відпустці" за версією WBA у першій важкій ваговій категорії росіянин Денис Лебедєв дав свій прогноз на сьогоднішній фінал Всесвітньої боксерської суперсерії в якій зустрінуться його співвітчизник Мурат Гассієв та українець Олександр Усик, передає УНН з посиланням на Instagram промоутерської компанії "Світ боксу".

"Результатом бою Олександр Усик - Мурат Гассієв, на мій погляд, буде перемога за очками Олександра Усика. Дуже складно, насправді, передбачити правильний результат - обидва боксери гідні перемоги. Якщо зуміє Олександр декласувати Мурата - переможе його за очками, не зможе - значить, Мурат Гассієв достроково. Ось таким буде мій прогноз", - заявив 38-річний Лебедєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик і Гассієв провели процедуру зважування

Примітно, що 1 лютого цього року Всесвітня боксерська асоціація (WBA) позбавила Лебедєва титулу чемпіона світу в першій важкій вазі в зв'язку з тим, що він відмовився брати участь саме в цьому турнірі Всесвітньої боксерської суперсерії і передала титул Юніеру Дортікосу (дійшов до півфіналу WBSS), а Лебедєву було присвоєно статус чемпіона "у відпустці".

Додамо, що бій Усик – Гассієв пройде сьогодні на арені московського "Олімпійського" стадіону.

Українські Національні Новини

Спорт