rosiyska-propaganda-aktivizuvalasya-ganna-malyar-rozpovila-pro-golovni-informatsiyni-zadachi-rf

Російська пропаганда активізувалася: Маляр розповіла про головні інформаційні задачі рф

 • 776276 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що російська пропаганда активізувалася після успіхів ЗСУ на фронті та зараз намагаються деморалізувати українців. Про це Маляр заявила в ефірі всеукраїнського телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Російські джерела активізуються під час активності військових дій. Ось зараз вони більш активні. І в них кілька задач. Перша задача - це вплинути на нас, деморалізувати, наприклад, за рахунок повідомлень про знищену техніку", - заявила Маляр.

Деталі

За її словами, друга задача, яку переслідує російська пропаганда своїми фейковими повідомленнями, - це "надихнути і підсилити своїх військових".

Також Маляр зазначила, що таким чином керівництво рф намагається отримати більше інформації про стан техніки ЗСУ.

"Це війна, і, безумовно, під час війни є втрати техніки. Але росіяни, подаючи цю інформацію, намагаються витягти з нас, наприклад, уточнення, тому що у них дуже складно з розвідкою", - наголосила Маляр.

При цьому у Telegram Маляр зауважила, що "в росіян немає інформаційної переваги у нашому інфопросторі". "Кількість вкидів не означає, що вони досягають мети. Це холості обороти. Яких справді багато і складається враження активної присутності", - зауважила заступниця міністра.

"Будь-яка їхня інфа, розрахована на нас, «живе» кілька годин. Наше суспільство вже давно напрацювало критичне мислення. Відмінність іхньої інформації від нашої та стилю подачі, як і в усьому іншому - дикість проти цивілізованості", - зазначила Маляр.

Доповнення

Центр стратегічних комунікацій повідомляв, що росіяни, видавши себе за українське медіа, вигадали новину, де союзники України нібито заявляють, що Київ уже програв, бо "втратив Бахмут".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі