ukenru
rosiyani-ozvuchili-personalu-chornobilskoyi-aes-pokinuti-stantsiyu-energoatom

росіяни заявили персоналу Чорнобильської АЕС про намір покинути станцію – Енергоатом

 • 114189 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Російські окупаційні війська збираються покинути Чорнобильську АЕС та її місто-супутник Славутич. Інформацію про це підтвердили в НАЕК "Енергоатом", пише УНН.

Цитата

“Підтвердилася інформація, що окупанти, які захопили Чорнобильську АЕС та інші об‘єкти у Зоні відчуження, двома колонами вирушили в бік українського кордону з республікою Білорусь. Наміри покинути ЧАЕС загарбники сьогодні зранку озвучували українському персоналу станції”, - повідомили в компанії.

Деталі

Зазначається, що наразі на станції ще залишається невелика кількість рашистів.

В “Енергоатомі” підтвердили й інформація про фортифікаційні споруди – окопи, які рашисти будували прямо в Рудому лісі – найзабрудненішому в усій Зоні відчуження.

“Тож не дивно, що окупанти отримали значні дози опромінювання й запанікували за перших ознак хвороби. А проявилася вона дуже швидко. Відтак серед військових почав назрівати майже бунт, і вони почали збиратися звідти”, - зазначили в НАЕК.

Також, за повідомленням, є дані про те, що наразі формується для руху в бік Білорусі ще й колона військових рф, які тримали в облозі місто Славутич.

Нагадаємо

За інформацією Міноборони США, російські війська починають відходити з території Чорнобильської АЕС.

Українські Національні Новини

Суспільство