ukenru
rosiyan-prodovzhuyut-strimuvati-u-syevyerodonetsku-ta-sirotinomu-gayday

росіян продовжують стримувати у Сєвєродонецьку та Сиротиному - Гайдай

 • 130263 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Російських загарбників продовжують стримувати у Сєвєродонецьку та Сиротиному на Луганщині. Тим часом ворог нищить промисловість у Сєвєродонецьку, завдає авіаударів. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, пише УНН.

Цитата

"Ми продовжуємо стримувати росіян у Сєвєродонецьку та Сиротиному, відбиваємо атаки від Золотого та Вовчоярівки", - зазначив голова Луганської ОВА.

"Окупанти нищать промисловість у Сєвєродонецьку. На цей раз вогнем уражено території цегляного заводу, "Склопластику", а також заводу хімічного не стандартизованого обладнання. Пошкоджено будівлю ІІ прохідної "Азоту". Російська армія "вивільняє" Сєвєродонецьк від життя та робочих місць", - написав він.

Гайдай нагадав при цьому, що відучора Лоскутівка та Рай-Олександрівка окуповані ворогом.

Деталі

За його словами, декілька разів упродовж 22 червня обстріляно Лисичанськ. Зафіксовані руйнування в одній із шкіл міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі журналісти на виїзді з Лисичанська потрапили під обстріл російських окупантів

"За день маємо трьох поранених, яких госпіталізували до лікарень Краматорська та Павлограда. Позавчора пізно ввечері знайдено тіло чоловіка без ознак життя із ураженнями, отриманими під час обстрілів. Пораховані нові руйнування в Новоіванівці (вісім будинків), Гірському (вісім), Золотому (дев’ять)", - зазначив Гайдай.

Окрім того, Гайдай повідомив, що за учора російська армія завдала авіаційних ударів по Верхньокам’янці, Сєвєродонецьку та Сиротиному, авіаційно-ракетних ударів – по Гірському.

Доповнення

Сергій Гайдай повідомляв 22 червня, що українські військові утримують територію промислової зони Сєвєродонецька на Луганщині.

Українські Національні Новини

Суспільство