rosiya-kontsentruye-sili-y-zasobi-dlya-mozhlivogo-povtorennya-masovanikh-udariv-po-nashiy-infrastrukturi-zelenskiy

росія концентрує сили й засоби для можливого повторення масованих ударів по нашій інфраструктурі - Зеленський

 • 187608 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні зазначив, що держава-терорист концентрує сили й засоби для можливого повторення масованих ударів по нашій інфраструктурі. Передусім енергетичній, пише УНН.

Цитата

"Цієї доби окупанти знову застосовували іранські ударні дрони. Є збиття. Але, на жаль, є й влучання. Ми розуміємо також, що держава-терорист концентрує сили й засоби для можливого повторення масованих ударів по нашій інфраструктурі. Передусім енергетичній. Зокрема й для цього росії знадобилися іранські ракети. Ми готуємося відповідати", - сказав він.

Крім цього, Зеленський додав: дедалі частіше є повідомлення, що в Чорне море на бойове чергування не вийшов жоден носій "Калібрів".

"Це дуже вагомий результат, який забезпечили наші захисники. Що менше російського Чорноморського флоту, то безпечніше в Чорному морі. І обов’язково буде такий день, коли ми зможемо прозвітувати, що забезпечили Україні повний захист від російської загрози як на морі, так і в небі. Я впевнений в цьому", - наголосив президент.

Додамо 

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні нагадав, що сьогодні провів перемовини з головою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляйєн. Сторони, зокрема, обговорили посилення тиску на іранський режим. Зеленський наголосив, що його співучасть у російському терорі має бути покарана.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    До одного з пляжів Одеси винесло якірну міну

     • 230175 переглядiв

    Макрон та Сунак проведуть першу зустріч на COP27: чого очікувати

     • 409965 переглядiв