ukenru
rosiya-gotuye-viyska-na-kordoni-z-ukrayinoyu-do-agresivnikh-viyskovikh-diy-turchinov

Росія готує війська на кордоні з Україною до агресивних військових дій – Турчинов

 • 13734 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Росія готує свої війська на кордоні з Україною до агресивних військових дій. Про це журналістам повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов, передає УНН.

"Сьогодні ми знаємо весь розклад сил Росії вздовж нашого кордону і вони готують їх до активних військових дій. Інше питання – коли це може бути використано, коли вони можуть розпочати масштабну провокацію. Ми повинні бути готові щодня до цього. Водночас та концентрація військ, яка є на сході і на півдні нашої країни свідчить про те, що Росія не знімає з порядку денного агресивну форму тиску на Україну", - повідомив Турчинов.

Турчинов заявив, що Росія готова буде вдатися до військової агресії, якщо інші способи дестабілізації нашої країни не спрацюють.

"Безумовно сьогодні у них один з пріоритетів – це внутрішня дестабілізація. Безумовно будуть намагатись впливати на результати президентських і парламентських виборів, але ми не виключаємо і агресивні дії, військові дії проти нашої країни, коли вони побачать, що інші форми не надають результат", - зазначив він.

Нагадаємо, упродовж поточної доби, від 7:00 до 18:00, російські окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі один раз із застосуванням важкого озброєння.

Українські Національні Новини

Політика