rosiiski-drony-atakuvaly-khersonshchynu-shche-6-poranenykh-tsyvilnykh

російські дрони атакували Херсонщину: ще 6 поранених цивільних

 • 14061 переглядiв

Стало відомо про ще шість людей, які отримали поранення внаслідок атак російських дронів на Херсонщині сьогодні, 26 вересня. Армія рф, зокрема,  атакувала із БПЛА цивільний автомобіль в Станіславській громаді. Також під вогонь потрапив Херсон, Берислав та Кіндійка. Про це УНН повідомляє із посиланням на Херсонську ОВА. 

Деталі

Сьогодні зранку через російський дроновий удар по Бериславу постраждали двоє людей. До лікарні звернулися жінки, 58 та 53 роки, які дістали контузії й вибухові травми через скидання вибухівки з БПЛА. 

Також зранку у Станіславській громаді росіяни атакували з дрона цивільний автомобіль. У 25-річного чоловіка діагностували вибухову травму. Він самостійно звернувся до лікарні. 

Близько 11:30 росіяни атакували з дрона Кіндійку. Внаслідок скидання вибухівки 53-річний чоловік дістав вибухову травму та уламкові поранення рук.

У Торецьку один із ворожих снарядів влучив у будинок: є загиблі26.09.24, 16:13

Також до лікарні звернувся чоловік, який сьогодні близько 13:40 потрапив під удар російського БпЛА у Дніпровському районі Херсона. У 45-річного потерпілого діагностували вибухову травму, уламкове поранення гомілки і перелом кістки ноги.

Раніше УНН повідомляв, що вранці 26 вересня  двічі вдарили по обласному центру. Тоді було відомо про двох постраждалих. Через ворожі атаки вночі у Херсонській громаді зазнали поранень троє людей.

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 73284 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 54048 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 57942 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100349 переглядiв

Новини по темі

Вибух у Харкові: окупанти завдають ударів

 • 12456 переглядiв