riatuvalnyky-znaishly-tila-dvokh-liudei-pid-chas-likvidatsii-pozhezhi-v-avtomobili-na-dnipropetrovshchyni

На Дніпропетровщині через ДТП спалахнуло авто з двома людьми: вони загинули

 • 20755 переглядiв

Двоє людей були знайдені мертвими в автомобілі після зіткнення легкового автомобіля "Таврія" та вантажівки "Мерседес 608", яка загорілася біля П'ятихаток Кам'янського району на Дніпропетровщині.

Сьогодні вранці поблизу міста П'ятихатки, Кам'янського району у результаті ДТП загорівся легковий автомобіль "Таврія" та вантажний "Mercedes 608", виявлено двох загиблих. Про це повідомили у ДСНС, пише УНН.

23 травня о 04:53 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу автомобілів на автошляху Знам'янка-Луганськ-Ізварине поза межами міста П'ятихатки в Кам'янському районі,

- повідомили у ДСНС.

Деталі

В результаті ДТП загорілися легковий автомобіль "Таврія" та вантажний "Mercedes 608", у легковику було знайдено двох загиблих осіб.

До гасіння пожежі залучалося 5 рятувальників та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Нагадаємо

У справі про смертельну ДТП на Броварському проспекті у столиці, де загинула півторарічна дитина, водію BMW, який виїхав на зустрічну смугу, повідомили про підозру, його взято під варту без можливості внесення застави.

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі