rheinmetall-i-lockheed-martin-rozroblyat-nimetsku-versiyu-reaktivnoyi-artileriyskoyi-sistemi

Rheinmetall і Lockheed Martin розроблять німецьку версію реактивної артилерійської системи

 • 870832 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Rheinmetall Defense та Lockheed Martin підписали Меморандум про взаєморозуміння для спільної роботи над індивідуальними рішеннями, які забезпечать Німеччині унікальну реактивну артилерійську систему, в якій максимально використовуються існуючі та перевірені в бойових діях компоненти, зроблені в Німеччині, йдеться в заяві виробників зброї, пише УНН.

Цитата

«Для нас підписаний сьогодні лист про наміри є угодою стратегічного значення. Поєднання перевірених можливостей та великих ноу-хау Lockheed Martin з досвідом Rheinmetall у виготовленні та виробництві відкриває унікальні можливості для обох сторін», - заявив Армін Паппергер, виконавчий директор Rheinmetall AG. «Для Німеччини та Rheinmetall угода дає можливість захистити ключові технології та значну частку в ланцюжку доданої вартості для Німеччини».

В рамках цієї співпраці компанії вивчатимуть потенційні спільні можливості у таких галузях, як дослідження та розробки, виробництво та інші види діяльності.

«Lockheed Martin сподівається на співпрацю та оптимізацію наших об'єднаних ресурсів для задоволення нагальних потреб у стримуванні», — сказала віце-президент Lockheed Martin із тактичних ракет Паула Хартлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США уклали оборонний контракт з Lockheed Martin на суму понад 1 мільярд доларів

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Мексика продала президентський літак Таджикистану

     • 645358 переглядiв