rf-vykorystovuie-kytaiski-suputnyky-dlia-fotohrafuvannia-ukrainskykh-yadernykh-obiektiv-zelenskyi

рф використовує китайські супутники для фотографування українських ядерних об’єктів - Зеленський 

 • 14344 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський заявив, що росія використовує китайські супутники для фотографування деталей на ядерних об’єктах, що може свідчити про можливі удари по цих об’єктах.Про це він розповів в інтервʼю телеканалу ABC News, пише УНН.

Нещодавня інформація свідчить про те, що росія використовує китайські супутники і фотографує деталі об'єктів на ядерних об'єктах. І з нашого досвіду, якщо росія фотографує певні об'єкти, то існує загроза ударів по ядерних об'єктах

- сказав Зеленський.

Зеленський не уточнив, чи були супутники, які росія використовувала, комерційними або під контролем китайського уряду. Він пообіцяв поділитися наявною в України інформацією з лідерами країн на Генеральній Асамблеї ООН цього тижня.

Нагадаємо 

Президент України Володимир Зеленський перебуває з кількаденним офіційним візитом у США. І кульмінаційною подією цього візити має стати презентація таємничого плану, який вже встигли охрестити "Планом перемоги Зеленського". УНН розбирався що ж відомо про цей план і які саме пункти він може місити.

Популярні

Новини по темі