rf-sformuvala-maksymalno-ahresyvnyi-alians-podoliak-pro-hlobalnu-polityku

рф сформувала максимально агресивний альянс: Подоляк про глобальну політику

 • 31111 переглядiв

Михайло Подоляк попереджає, що росія, очолюючи агресивний альянс, якщо не зазнає поразки у війні, то ескалує конфлікти у всьому світі.

росія вже сформувала максимально агресивний альянс, і якщо рф не програє у війні, то  посилюватиме агресію, нескінченно провокуючи, оплачуючи та починаючи конфлікти. Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає УНН.

"Повторю, якщо хтось іще не зрозумів фундаментальних трансформацій, що відбуваються в глобальній політиці…росія вже сформувала максимально агресивний альянс. Хтось належить до нього відкрито, хтось – потай, беручи участь у фінансуванні певних програм або в невоєнних діях. рф позначила свій інтерес і підтягнула до альянсу країни, які готові просто зараз масштабно й демонстративно проливати кров: воювати, вбивати, захоплювати, руйнувати", - написав Подоляк у Telegram.

Він зазначив, що ці країни передусім інвестують у військові виробництва, накопичують військову техніку, формують значні мобілізаційні резерви, перетворюючи свої суспільства на безправні військові табори.

"Тож що відбуватиметься далі, якщо росія не програє? Перше: альянс точно не розпадеться добровільно. Навпаки, посилюватиме агресію та підвищуватиме ставки, нескінченно провокуючи, оплачуючи та починаючи конфлікти. "Демократії", що відчули присмак крові, захочуть іще більше крові, ще більше жертв, ще більше паніки. А це означає, що війна буде масштабована в будь-якому разі...", - вважає Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємні угоди з росією допомагають Північній Кореї фінансувати ядерну програму – Bloomberg

За його словами, по-друге, до альянсу, який, по суті, просто зараз ракетними атаками переписує міжнародні правила й цинічно узаконює право на масштабний геноцид громадян іншої країни, приєднуватимуться інші нестабільні й авторитарні режими, які захочуть "легалізувати" і своє право на пожирання демократій та інших країн.

"Третє: глобальної стабільності не буде, правил не буде, гарантованого права не буде, свобод не буде, безпеки не буде. Буде постійне очікування війни, участь у війні, перегляд національних бюджетів, погіршення якості життя...", - написав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Північна Корея пригрозила завдати удару у відповідь на будь-яку провокацію з боку Південної Кореї

Він наголосив, що не вийде просто перечекати цей період "воєнної турбулентності" та повернутися до звичайного життя.

"Зрозуміло, що хочеться просто перечекати цей період "воєнної турбулентності" та повернутися до звичайного життя. Але не вийде. Ніяк. Рішення все одно доведеться ухвалювати. Або зараз вкластися в безпеку, або завтра воювати на набагато більшому театрі воєнних дій…", - зазначив Подоляк.

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Повітряні Сили вночі збили 13 ударних дронів

     • 53914 переглядiв

    У Білому домі прокоментували візит Орбана до Москви

     • 101062 переглядiв

    Японія і Камбоджа розміновуватимуть Україну

     • 93781 переглядiв

    У Криму після вибуху горить газорозподільний вузол

     • 75250 переглядiв

    Новини по темі