rf-rozglyadaye-stsenariyi-provedennya-provokatsiy-na-svoyikh-atomnikh-obyektakh-tse-firmova-fishka-rezhimu-putina-yusov

"рф розглядає сценарії проведення провокацій на своїх атомних об'єктах. Це фірмова "фішка" режиму путіна" - Юсов

 • 591285 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Провокації на території росії, в тому числі на атомних об'єктах, з боку армії рф можливі. Потім вони звинуватять у подіях Україну, заявив представник головного управління розвідки міністерства оборони України Андрій Юсов у телемарафоні, пише УНН.

Цитата

«Так, ворог розглядає як сценарій подій низку провокацій, в тому числі на своїх атомних об'єктах, Яка мета цього - звинуватити Україну, мобілізувати додатково внутрішню громадську думку, яка час від часу хитається і відрізняється від рашистської пропаганди. Зрештою теракти та провокації проти власного цивільного населення це така фірмова "фішка" режиму путіна", - сказав Юсов, коментуючи інформацію про можливу провокацію росіян на Курській АЕС.

За його словами, в умовах, коли сьогодні саме путінський режим є ядерним терористом №1 у світі, рф треба якось відвертати від себе увагу. Тому, за словами представника розвідки, такі провокації на території росії з боку путінського режиму можливі.

Нагадаємо

Напередодні Центр національного спротиву повідомив, що у курській області рф росіяни готуються до евакуації населення з зони ймовірного радіоактивного забруднення на випадок аварії на атомній електростанції, що в 40 км. на захід від м. курськ на березі річки сейм. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    США різко відреагували на атаку рф на порт Одещини

     • 392693 переглядiв

    росіяни обстрілюють Харківщину, працює ППО - ОВА

     • 605814 переглядiв

    Мережа російських АЗС перешла в управління держави

     • 1029531 переглядiв

    Німецька поліція виставила рахунки екоактивістам

     • 757655 переглядiв