rf-provede-masshtabni-viyskovi-navchannya-na-skhodi-krayini

рф проведе масштабні військові навчання на сході країни

 • 153772 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. росія проведе широкомасштабні військові навчання на сході країни, продовжуючи регулярні тренування військ, незважаючи на війну в Україні, заявило у вівторок російське військове керівництво, передає УНН.

Деталі

У міноборони росії повідомили, що навчання "Схід-2022" заплановано на 30 серпня – 5 вересеня на 13 полігонах Східного військового округу.

У навчаннях також буде задіяно підрозділи Повітряно-десантних військ, дальні бомбардувальники та військово-транспортні літаки.

У міністерстві заявили, що у них візьмуть участь війська із невказаних іноземних держав.

Міністерство відкинуло звинувачення в тому, що воно мобілізує сили для посилення своїх сил в Україні, зазначивши, що "в спецоперації задіяно лише частину російських збройних сил".

Не розкриваючи подробиць, у міністерстві заявили, що чисельність військ, які діють в Україні, "цілком достатня для виконання завдань", і наголосили, що військові не скасували жодного із запланованих навчань.

Додамо

Російські та китайські війська минулого року взяли участь у серії спільних військових маневрів, що свідчить про все більш тісні військові зв'язки між Москвою та Пекіном.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    рф проведе масштабні військові навчання на сході країни

     • 153772 переглядiв

    Кабмін зняв фактичну заборону на експорт міндобрив і жита

     • 157765 переглядiв

    Європа не готова до екстремальної спеки - Politico

     • 182377 переглядiв

    Кабмін просить США надати Україні "газовий лендліз"

     • 234340 переглядiв