rf-planuye-vstanoviti-bezvizoviy-rezhim-iz-shistma-krayinami-latinskoyi-ameriki

рф планує встановити безвізовий режим із шістьма країнами Латинської Америки

 • 919461 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. росія веде переговори з шістьма країнами Латинської Америки щодо безвізу. Про це на петербурзькому міжнародному економічному форумі розповів директор латиноамериканського департаменту мзс рф олександр щетинін, пише ТАСС, передає УНН.

Цитата 

“Переговори із цими країнами формально йдуть, звичайно. На їхньому розгляді знаходяться проєкти. Наша мета, давно вже оголошена, – зробити так, щоб Латинська Америка була повністю зоною безвізових поїздок між громадянами Латинської Америки та громадянами росії”, – заявив Щетинін.

Деталі 

До списку країн, з якими рф ще не підписала безвізовий режим, входять Багами, Гаїті, Мексика, Барбадос, Сент-Люсія, а також Тринідад та Тобаго.

У травні заступник міністра закордонних справ михайло богданов розповів, що росія працює над скасуванням візового режиму з країнами ісламського світу. За його словами, розглядається можливість скасувати візовий режим і з низкою азійських країн – Індонезією та Малайзією, а також Перської затоки (Іраком, Сирією, Єгиптом).

Доповнення 

У лютому глава мзс сергій лавров повідомляв, що росія запланувала узгодити запровадження безвізового режиму з 11 країнами, включаючи Індію. лавров також зазначав, що мзс працює і над зняттям обмежень на видачу електронних віз близько 70 країн, за винятком “недружніх”.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Жителям Одещини не варто вживати воду з колодязів - ОВА

     • 1496774 переглядiв