ukenru
reznikov-rozpoviv-pro-riziki-napadu-z-bilorusi

Резніков розповів про ризики нападу з білорусі

 • 739418 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. У стратегічних планах кремля – захоплення всієї території України. І білоруський напрямок може бути використаний для цього. Наразі Сили оборони моніторять ситуація на півночі та постійно оцінюють ризики. Про це розповів в інтервʼю Олені Фроляк міністр оборони України Олексій Резніков, передає УНН.

Цитата

«Ми спостерігаємо уважно за тим, що відбувається і вздовж кордону білорусі, і в глибині. Ми розуміємо, що в стратегічних планах кремля – знищення всієї української державності, захоплення столиці і всієї територій. А потім, можливо, ведення перемовин з Заходом про розподіл впливу на залишки, як вони собі думають, України. Тому білоруський напрямок може бути ними використаний як стратегічний для нападу. Для цього їм треба сконцентрувати зусилля в декількох місцях. Ми готові до цього, уважно дивимося і будемо дивитися, коли цей ризик стане більш загрозливим», – розповів Резніков.

Нагадаємо

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що Україна і надалі планує розвивати дану галузь та виготовляти все, від снарядів до літаків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На початку січня кремль планує закрити кордони та оголосити мобілізацію в росії та білорусі – Резніков

Українські Національні Новини

Політика