ukenru
rashisti-potsilili-v-energetichniy-obyekt-ivano-frankivschini-50-m-kv-okhopleni-vognem-zagasili

Рашисти поцілили в енергетичний об’єкт Івано-Франківщини, пожежу загасили

 • 364109 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Сьогодні російські терористи знову завдали масованого ракетного удару по українських містах та селах. Ворог влучив в один із енергетичних об’єктів Івано-Франківщини, внаслідок чого виникла пожежа на загальній площі 50 м.кв. Про це йдеться в повідомленні голови ОВА Світлани Онищук в Telegram, інформує УНН.

Цитата

"На жаль, цього разу небезпека не оминула й Прикарпаття. Ворог влучив в один із енергетичних об’єктів області, внаслідок чого виникла пожежа на загальній площі 50 м.кв. Станом на 11.25 пожежу локалізовано, постраждалих і жертв немає", - повідомила Онищук.

Однак згодом пожежу на місці ракетного удару по енергетичному об’єкту було ліквідовано. Всього до гасіння пожежі було залучено 32 людей та 8 одиниць техніки.

Деталі

Ще одна ракета пошкодила приватну житлову будівлю на території Тлумацької територіальної громади, але не вибухнула. На момент влучання ракети у будинку людей не було. Ніхто не постраждав.

"Також в області зафіксовано падіння ракет, знешкодження яких відбудеться згодом, про що повідомлю додатково", - додала голова ОВА.

Додамо

Під час масованого удару російські окупанти сьогодні випустили крилаті ракети повітряного та морського базування, зенітні керовані ракети до ЗРК С-300, атакувавши енергосистему України.

Українські Національні Новини

Політика