ramshtayn-11-na-amerikanskiy-aviabazi-u-nimechchini-vidbudetsya-21-kvitnya

"Рамштайн-11" на американській авіабазі у Німеччині відбудеться 21 квітня

 • 835065 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Наступна зустріч Контактної групи з оборони України відбудеться на військово-повітряній базі «Рамштайн» 21 квітня. Про це заявили Військово-повітряні сили США в Європі, передає УНН з посиланням на Радіо Свободу.

Цитата

«Міністр оборони США Ллойд Остін ІІІ планує очолити особисту зустріч Контактної групи з оборони України на військово-повітряній базі «Рамштайн», Німеччина, 21 квітня 2023 року», – йдеться в повідомленні.

У ВПС додають, що Остін знову запрошує міністрів оборони та військових високопосадовців світу обговорити «кризу, що триває в Україні, та різноманітні безпекові проблеми, з якими стикаються союзники та партнери США».

Доповнення

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що засідання Контактної групи з питань з питань оборони України "Рамштайн-11" відбудеться фізично на американській авіабазі у Німеччині.

"Рамштайн-10" відбувся 15 березня. Зокрема, за його результатами повідомлялося, що Швеція надасть Україні 10 танків, Норвегія разом з США передадуть системи NASAMS.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    росія почала постачання палива до Ірану залізницею - Reuters

     • 966849 переглядiв