raketnyi-udar-rf-po-kostiantynivtsi-na-donechchyny-poshkodzheno-shchonaimenshe-18-tsyvilnykh-obiektiv

Ракетний удар рф по Костянтинівці на Донеччини: пошкоджено щонайменше 18 цивільних об’єктів

 • 25885 переглядiв

Російський ракетний обстріл міста Костянтинівка в Донецькій області пошкодив щонайменше 18 цивільних об'єктів, включаючи лікарню та дитячі садки.

Внаслідок ракетної атаки на Костянтинівку Донецької області у ніч на 1 березня пошкоджено щонайменше 18 цивільних об’єктів, зокрема, лікарня та дитячі садки. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію Донеччини. 

Деталі 

Як повідомляється армія рф вдарила по місту чотирма ракетами "С-300". Інформації про постраждалих не надходило. 

Одна з ракет поцілила в адмінбудівлю поліції. Це вже 37-й пошкоджений поліцейський відділок Донеччини, вказали правоохоронці. 

Внаслідок атаки руйнувань також зазнали лікарня, два дитячих садки, хлібозавод, дві будівлі промислового підприємства, 10 житлових будинків, з яких 6 багатоквартирних, автомобіль.

На місцях влучань працює поліція: оперативники, слідчі, криміналісти, вибухотехніки, парамедики. Правоохоронці збирають докази воєнного злочину, приймають заяви, встановлюють, кому потрібна допомога та евакуація.

Зібрані поліцією матеріали буде спрямовано до СБУ, наголосили в поліції.  Правова кваліфікація воєнного злочину росії – ч.1 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни).

У Костянтинівці на Донеччині надзвичайники врятували чоловіка під час ліквідації наслідків обстрілу01.03.24, 14:04

Популярні

Новини по темі

"Батьківське щастя": НБУ ввів в обіг пам'ятну монету

 • 25827 переглядiв

First Casino сплатило ліцензію на продовження діяльності на 2024 рік

 • 93054 переглядiв