raketniy-udar-po-vinnitsi-uzhe-ye-15-povidomlen-pro-zniklikh-bezvisti-lyudey

Ракетний удар по Вінниці: уже є 15 повідомлень про зниклих безвісти людей

 • 215549 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Поліція отримала 15 повідомлень про зниклих безвісти у районі ракетного удару зс рф у Вінниці, станом на 14 годину відомо про 20 загиблих, повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко, пише УНН.

Цитата

"Вінниця: станом на 14:00 на спеціалізовану лінію поліції надійшло 15 повідомлень про безвісти зниклих громадян, які перебували в районі потрапляння ворожих ракет. Зараз вони на зв'язок не виходять... На жаль, кількість загиблих зросла до 20. Троє з них – це діти", - вказав Клименко у Facebook.

Деталі

Зі слів голови Нацполіції, на місці події продовжують працювати понад 400 поліцейських. 12 слідчо-оперативних груп Нацполіції і СБУ документують черговий злочин російської армії проти українського народу. "Цинічний, жорстокий та підступний злочин, який не може мати жодного виправдання. Вічна пам’ять загиблим", - зазначив Клименко.

Доповнення

У поліції повідомили, що 3 ракети поцілили по Вінниці.

Російські окупанти під час удару по Вінниці влучили по офісній будівлі, медичному центру, у паркувальний майданчик поблизу Будинку побуту "Ювілейний", по Будинку офіцерів та житлах людей.

Наразі відомо про 20 загиблих та близько 90 постраждалих.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі