ukenru
raketniy-udar-pl-kiyevu-odna-z-rosiyskikh-raket-vluchila-v-dityachiy-sadok-geraschenko

Удари по Києву: одна з російських ракет влучила в дитячий садок

 • 291244 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Одна з російських ракет, яку окупанти випустили сьогодні вранці по Києву, влучила у приватний дитячий садок у Шевченківському районі. Про це розповів радник голови МВС Антон Геращенко, інформує УНН

Цитата 

"Це дитячий садок, в який влучила друга ракета. Це дуже серйозний військовий об'єкт: дитячий майданчик... На місці удару - величезна вирва. Оскільки сьогодні неділя і удар стався о 6-й ранку, майданчик порожній. Другого дня тут грали б десятки українських дітей. Їм просто пощастило!" - наголосив Геращенко. 

Деталі

У КМДА зазначили, що у дворі приватного дитячого садочка пошкоджена водопровідна магістраль діаметром 200 мм в колодязі та підвідна магістраль на дитячий садок діаметром 100 мм. Витік було оперативно локалізовано, дитячий садок тимчасово залишається без води. Наразі на місці працюють аварійні служби Київводоканалу. 

Нагадаємо 

Близько 06:20 у неділю, 26 червня, у Києві пролунало кілька вибухів. За інформацією Геращенка, ракета потрапила у дах 9-поверхового житлового будинку на Лук'янівці та знесла кілька верхніх поверхів.

З-під завалів дістали семирічну дівчинку та її маму, яка має російський паспорт.

Українські Національні Новини

Київ