ukenru
r-nasirov-prokomentuvav-zayavu-sap-pro-perevirku-pokhodzhennya-zastavi

Р.Насіров прокоментував заяву САП про перевірку походження застави

 • 10875 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. Тимчасово відсторонений з посади голови ДФС Роман Насіров прокоментував заяву САП про перевірку походження 100 млн грн застави, внесеної за нього дружиною. Про це він заявив журналістам перед допитом у НАБУ, передає кореспондент УНН.

“З великим задоволенням, хай перевіряють. Вже була розповсюджена інформація у ЗМІ, та інформація яка є в мене, вона публічна і є на сайті НАЗК”, — сказав Р.Насіров, коментуючи заяви САП про перевірку походження 100 млн грн застави, внесеної за нього.

Він додав, що не зовсім був згодний з рішенням близьких внести заставу, але вдячний їм за це.

Крім того, Р.Насіров запевнив, що ніколи не збирався “кудись зникати або переховуватися, про що казали слідчі. Я взагалі не розумію, звідки взялося це питання”.

Як повідомляв УНН, вночі 16 березня тимчасово відсторонений голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров вийшов на волю з Лук’янівського СІЗО.

Його дружина внесла заставу у сумі 100 млн грн.

Нагадаємо, Р.Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Солом’янський районний суд Києва обрав Р.Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави.

Українські Національні Новини

Політика