ukenru
pyeskov-zayaviv-scho-krayini-yevropi-scho-namagayutsya-pokarati-rosiyu-rano-chi-pizno-pitatimut-chi-vse-pravilno-robit-zelenskiy

Заяви пєскова та захарової про Зеленського: ЦПД розвінчує маніпуляції від російських пропагандистів

 • 301460 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 9 серпня, передає УНН.

Деталі

Список фейків, маніпуляцій та дезінформації:

· Спікер МЗС рф м.захарова заявила: "американські політики стоять за заявою Зеленського щодо "заклику до відповідальності [за спецоперацію] всього населення росії", оскільки ця заява націлена на руйнування зв’язків на Європейському континенті, бо політикам США вигідне ослаблення Європи". Це - маніпуляція!

· Колаборант-"керівник" тимчасово окупованих територій Запорізької області в.рогов заявив: "удар ЗСУ по Токмаку завдано як помсту за резолюцію про проведення референдуму щодо входження Запоріжжя до складу росії". Це - дезінформація!

· Спікер російського президента д.пєсков заявив: "В.Зеленський має розуміти, що країни Європи, що намагаються "покарати росію", вже активно платять за це – і самі країни, і їхні громадяни… рано чи пізно ці країни питатимуть, чи все правильно робить В.Зеленський". Це - маніпуляція!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не здатні придумати нічого нового: Зеленський прокоментував російські фейки навколо свого імені

Українські Національні Новини

Суспільство