putin-gotuyetsya-ne-do-yadernogo-udaru-a-do-trivaloyi-konventsiynoyi-viyni-isw

путін готується не до ядерного удару, а до тривалої конвенційної війни — ISW

 • 301011 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Американський Інститут вивчення війни (ISW) в черговому зведенні лише пунктиром проходить за становищем на фронті, основна ж частина зведення присвячена міркуванням про те, що російський президент, судячи з деяких обставин, готується до довгої кампанії утримання нинішніх окупованих та сподівань, що зима допоможе російській армії, передає УНН.

Деталі

У ISW вважають, що путіну мріє, як холодна зима і дефіцит палива змусять якісь із європейських країн скоротити допомогу Україні та стати поступливішими у відносинах з росією.

ISW підкреслює, що мова йде про передбачуваний хід думок російського вождя, а не про те, як насправді можуть вплинути мобілізовані та строковиків на хід війни. Американські аналітики нагадують, що близько третини резервістів (за словами путіна) вже прибули в Україну, але істотних змін це не принесло. Прибуття швидко підготовлених строковиків теж навряд чи призведе до перелому.

"Але путін, схоже, не хоче визнавати цих фактів і, навпаки, сподівається, що зібрані такою несподіваною ціною резерви по-справжньому змінять ситуацію", - пише Інститут вивчення війни.

Нагадаємо

Оперативне командування “Південь” повідомило, що на півдні герої України знищили за попередню добу майже 30 рашистів, 2 склади з боєприпасами та іншу ворожу військову техніку.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Обвалення мосту в Індії: кількість загиблих зросла до 130

     • 285378 переглядiв

    ЗСУ знищили ше одну російську “пташку” в небі України

     • 184137 переглядiв

    Лула да Сілва став новим президентом Бразилії

     • 354419 переглядiв