ukenru
prokurori-prositimut-dlya-tupalskomu-aresht-iz-zastavoyu-u-57-mln-grn

Прокурори проситимуть для Тупальського арешт із заставою у 57 млн грн

 • 11411 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури будуть клопотати у суді про обрання для заступника начальника Київської міської митниці ДФС Сергія Тупальського арешту з можливістю внесення застави у розмірі 57 млн грн. Про це повідомила УНН прессекретар відомства Ольга Постолюк.

"Прокурори клопотатимуть для Тупальського арешт з можливістю внесення застави у 57 млн грн", - повідомила Постолюк.

Також Вищий антикорупційний суд сьогодні планує розглянути клопотання про обрання запобіжного заходу Тупальському о 9:30.

Нагадаємо, заступнику начальника Київської міської митниці ДФС Сергію Тупальському, п’ятьом службовцям однієї з регіональних митниць та колишній посадовиці Державної фіскальної служби України повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, пов’язаних із порушенням митного законодавства.

Також ВАКС сьогодні обиратиме запобіжний захід Вадиму Альперіну.

Нагадаємо, детективи НАБУ раніше затримали 10 осіб, зокрема, 7 співробітників органів митного контролю, за підозрою у вчиненні злочинів, пов’язаних із порушенням митного законодавства. Серед них і заступник начальника Київської міської митниці ДФС Сергій Тупальський. Наразі їм повідомлено про підозру.

Усі затримані підозрюються у вчиненні злочинів, пов'язаних із махінаціями із розмитненням товарів, імпортованих в Україну, які завдали інтересам держави понад 77,7 млн грн збитків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП