profspilka-kiyivoblgazu-poprosila-zakhistiti-spivrobitnikiv-vid-svavillya-odioznogo-direktora-igorya-mozolya

Профспілка Київоблгазу попросила захистити співробітників від "свавілля" одіозного директора Ігоря Мозоля

 • 352388 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Голова Профспілки АТ «Київоблгаз» Андрій Волошин стверджує, що співробітники підприємства знаходяться під постійним тиском з боку директора з безпеки Ігоря Мозоля та його підлеглих, передає УНН.

Профспілка просить групу РГК, до якої входить підприємство, громадськість та правоохоронні органи втрутитися в ситуацію, що склалася, адже вона становить загрозу енергетичній безпеці країни, та зупинити свавілля Ігоря Мозоля, йдеться у зверненні Голови Профспілки Андрія Волошина.

«Впродовж останнього року, з початку війни, трудовий колектив АТ «Київоблгаз» зазнає регулярного тиску з боку Директора з безпеки Ігоря Мозоля, а за сумісництвом і члена правління Київоблгазу та його підлеглих. А саме: протиправні звільнення, приниження та погрози, незаконні допити та стеження. Покриває таке свавілля член Наглядової ради АТ «Київоблгаз» Андрій Савченко», - зазначив він.

Профспілка заявляє, що такі дії з боку директора з безпеки АТ «Київоблгаз» Ігоря Мозоля є протиправними, і припускає, що вони можуть бути направлені на отримання повного впливу на підприємстві та використання цього в особистих «корупційних» цілях.

«Своїми діями Ігор Мозоль дискредитує всю групу РГК, знецінюючи справжній внесок працівників-героїв», - йдеться у зверненні.

Профспілка Київоблгазу також заявила про тиск на неї з боку «безпеки» підприємства, через тверду позицію у відстоюванні прав працівників.

«Станом на сьогодні за наказом Ігоря Мозоля здійснюється тиск на Голову Профспілки, було звільнено заступника та ще низку працівників», - підкреслив у зверненні.

У Профспілці додали, що фактично, роботу організації паралізовано та вона не може повною мірою виконувати свої функції.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зрошування цього року готують на 147 тис. га сільгоспземель

     • 1086409 переглядiв