primusova-pasportizatsiya-na-okupovanikh-teritoriyakh-meshkantsyam-bez-pasportu-rf-vidmovlyayut-u-nadanni-medichnikh-poslug

Примусова паспортизація на окупованих територіях: мешканцям без паспорту рф відмовляють у наданні медичних послуг

 • 220517 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Окупанти на тимчасово окупованих територіях України відмовляють людям у медичній допомозі без російського паспорта. А від підприємств вимагають надати перелік працівників, які не мають страхування. Це є частиною підготовки до примусової мобілізації місцевого населення, передає УНН із посиланням на Центр національного спротиву.

Цитата

“Наразі на загарбаних землях півдня й сходу України ворог здійснює підготовчі заходи до примусової мобілізації. Заради цього окупантам необхідно наростити темпи паспортизації місцевого населення. Так, окупанти почали відмовляти місцевим у наданні меддопомоги без наявності медичного страхування. Останнє можна отримати лише з російським паспортом. За планом москви усі мешканці ТОТ мають отримати поліси до 31 кінця поточного року”, - йдеться у повідомлені.

Крім того, окупаційні адміністрації вже вимагають від підприємств у регіоні надати інформацію про працівників, які не мають страхування. За невиконання вимоги вони погрожують штрафами.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що окупанти заборонили навчатися старшокласникам, в яких немає російського паспорту.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Відключення Starlink у Криму - Маск знайшов нову причину

     • 999123 переглядiв